משרות על-פי קטגוריות

מנהל/ת מוסד קולינרי בדרום (אזור אילת) (4130)

תיאור

למוסד קולינרי ותיק באזור אילת,

דרוש/ה מנהל/ת מנוסה.

היקף משרה - 6 ימים בשבוע (כולל שישי וערבי חג).

 

דרישות

השכלה בתחום הקולינריה/מזון ומשקאות/כספים ותקציב.

ניסיון בניהול עסקי בתחום המזון - 5 שנים לפחות.

ניסיון בניהול תחום המזון והמשקאות בתחום התיירות – יתרון.

ניסיון בתחום הקולינריה - ניהול מטבח.

ניסיון בניהול אירוח.

ניסיון בניהול עסקי - כספים ותקציב.

ניסיון בהובלת צוות עובדים גדול.

ניסיון ניהולי בתפעול והקמת אירועים - הפקות בעולם המזון.

הבנה בתחום השיווק והפרסום.

רקע ברכש וקניינות – יתרון.

נכונות לעבודה בימי שישי וערבי חג.

אוריינטציה שירותית, ניסיון מוכח במתן שירות ללקוחות.

להצעת מועמדותך למשרה זו יש למלא את הטופס ולצרף קובץ קו"ח:

ערך :
Score :
ברירת מחדל :
בקרו אותנו בפייסבוק בקרו אותנו בלינקדאין