תיאור
למוסד
קולינרי ותיק באזור אילת,
דרוש/ה
מנהל/ת מנוסה.
היקף
משרה - 6 ימים בשבוע (כולל שישי וערבי חג).
דרישות
השכלה
בתחום הקולינריה/מזון ומשקאות/כספים ותקציב.
ניסיון
בניהול עסקי בתחום המזון - 5 שנים לפחות.
ניסיון
בניהול תחום המזון והמשקאות בתחום התיירות – יתרון.
ניסיון
בתחום הקולינריה - ניהול מטבח.
ניסיון
בניהול אירוח.
ניסיון
בניהול עסקי - כספים ותקציב.
ניסיון
בהובלת צוות עובדים גדול.
ניסיון
ניהולי בתפעול והקמת אירועים - הפקות בעולם המזון.
הבנה
בתחום השיווק והפרסום.
רקע
ברכש וקניינות – יתרון.
נכונות
לעבודה בימי שישי וערבי חג.
אוריינטציה
שירותית, ניסיון מוכח במתן שירות ללקוחות.